Loppui ennenkuin alkuikaan

 

 
Siinä sitten kävi niin, että ennenkuin ehdin edes fiilistelemään, poikkasi selkälausunto braccopentu suunnitelmat. Jäi kaivelemaan lopputulema, mutta tässä osuudessa haluan terveysedellä mennä. 
Kinkun selkä siis lausuttin muuten puhtaaksi ja siistiksi, mutta spondyloosin osalta SP2, Bracoilla näitä on todettu eikä ole estänyt jalostamista kaikkien osalta, mutta mun osalta estää. Mikäli kyseessä olisi mali, niin se luultavasti laitettaisiin jo kuoppaan kipeän selän takia. Bracot vain pääsääntöisesti eivät ole niin kovassa rasituksessa, mutta valitettavasti omaa vastuullisuutta se silti sotisi vastaan. Agiltiyä esim rikkinäisellä selällä ei voi harrastaa. 

Hätän sisaruksille aikoinaan kävi sama kohtalo. Kivut kasvoivat niin koviksi että lopputulemana oli lopetus. Itse kuulun niihin, jotka haluavat isot koirat tutkia näiden osalta. Kinkunkin painaessa 30kg on selkä kovassa rasituksessa. Näin siis jäi braccohaaveet ja haaveet Kinkun lapsesta. Harmi. Kynnys myös ottaa samaa rotua ilman laajempia kuvauksia myös kasvoi tässä samalla. En sano "en koskaan", mutta ei ainakaan vielä. 

----

Pentukyselyjä on taas kevättä kohden lähtenyt tulemaan. Meille ei ole tulossa mitään pentuja. Lisäksi edelleen kysellään jonoista, niitäkään ei ole. Ei pentuja ei jonoja. Instagramista pystyt kuitenkin kasvatteja ja mahdollisia narttuja seuraamaan mikäli olisit hossing-koirasta aikaisintaan 2023 kiinnostunut. 

Nyt kilpaillaan erityisesti agilityssä kun jahdit päättyy tänään. Anna ja Muru ovat sen saralla nyt erityisesti pistäneet haisemaan ja ottavat vielä kauden päätökseen viimeisen kokeen viikon päästä samaanaikaan kun Hiili ja Ookke juoksevat kanssani Oulun EO-karsinnoissa. 
Ookke kävi lisäksi hakemassa yhden tokon avo-kokeen jossa hattua nostin. Totesin, että ulkokokeet on meitä varten. 

Kiirus on puksutellut Sarin kanssa agia oikein urakalla, muiden tyytyessä treeneihin. Muru ja Junnu kylläkin jo katsoivat hypärinsa maaliskuulle. 
Huhtikuussa pidämme agi/toko viikonlopun Loviisassa. Treenejä sekä koiria saa tulla katsomaan, tarkempaa lisätietoa löydät ig:n puolelta. Lisäksi kesäkuuksi kutsuin Darrenin suomeen meitä hossinglaisia sekä Meryl/HunbtersGuildin koiria kouluttamaan. Ihanaa, kun britti on innoissaan! 

Kevättä siis odotellessa! 

Kommentit

Suositut tekstit