Seitsemän + 1 - kerää koko sarja!

Vuosi rullannut vauhdilla käyntiin ja vauhdilla rullaa eteenpäin, olemme melkein jo kesässä! 

Helmikuussa C:t täyttivät vuoden ja nyt pari viikkoa takaperin Salli vietti 7-vuotis päivää ja P:t kolmatta synttäriään! Niin paljon ovat harrastaneet jo, että tuntuu niiden olevan paljon vanhempia <3

Hienoja koiria kasvanut kaikista näistä mustista!


Ookke, Mauri, Mutku ja Bertta saivat helmikuussa vuoden iän.
Olemme Heinin kanssa paljon tokoilleet, sillä sain ihmeellisen aivopierun ja pyysin Heiniä sekä Annaa tekemään meille Hossing-toko joukkueen toko SM:iin :D

Tuloksiahan meillä ei ole vielä kenelläkään, joten ihan peruskaavalla taas mennään eli luetaan sääntöjä sitten edellisenä päivänä koetta! Emme ole siis tehneet excell-taulukoita saatikka avanneet Virkkua. Deadline toko sm-ilmolle olemme sentään katsoneet, ainoa vain että seuraa meillä ei ole eikä kenelläkään vaadittavia tuloksia myöskään! Tässä on onneksi vielä paljon aikaa ja hienot koirat, jotka tuntuvat oppivan ja sisäistävän asioita hyvin!

Cheerleadereiksi kannustusjoukkoihin värvättiin Mauri ja Mutku!

Mutku ja Ookke viime syksynä Sakossa.

Mauri käynyt meillä paljon yökylässä perheen lasten lätkä ja ringette turnauksien aikana. Mauri on kova äijä, huomattavan erilainen kuin veljensä. Siinä missä veli on herkkä ja sensitiivinen kotioloissa on Mauri yksi Speedy Gonzales! Katso vaikka video :) 

 

Mutku ja Bertta tuntuvat olevan samanlaisia. Bertasta löytyy hyvinpaljon Karkkimaisia piirteitä, kuten tunnollinen koulutyttö olemus. On mukavaa kuitenkin nähdä, että tämäkin pentue saanut paljon isästään vaikutteita! 

Mutkusta uskoisin tulevan yhtä taitava metsästäjä kuin tädistään ja mummista! 
Sen verran vakuuttavan näköistä oli jo meininki metsästyleirillä <3 

Ruu 

Teemu ja Anna ovat luppakorvistaan tehny huikeita kolmen ikävuoden aikana!
Teemu on koulinut Annasta hienon ohjaajan ja yhdessä ovat olleet aika mainio tiimi! 
Koulutuksissa tehneet paljon noutoharjoituksia ja tehdystä työstä palkittiin! 

Osallistuivat mölli WT-kokeeseen Hämeenlinnassa reilu kk sitten. 
Karkki pisti peruskarkkia ja otti isossa kokeessa toisen sijan! Ruulle tuli pikkustipluja joista sakotettiin. On erityisen hienoa, kun treeni palkitaan ja onnellinen kun palkinnon saa Anna joka ensimmäistä spanieliaan koulii <3 

 
Karkin kanssa HSKH:n kisoissa maaliskuussa 

Hiili kisannut tasaisesti agilityssä Heikin, että mun kanssa. Hiili on kasvanut henkisesti nyt viimeisen vuoden aikana. Jos Mauri on Speedy, on Hiili ollut sitä triplasti enemmän. Jos pentuueet ovat isästään ottaneet mallia niin Hiili on isänsä kopio. 

 

Olen näihin kaikkiin seitsemään ollut äärimmäisen onnellinen ja siihen mitä ovat cockeriharrastamiselle antaneet <3 Ovat tuoneet iloa ja valoa....vaarallisia tilanteita perheilleen sekä antaneet monille kipinän! 

Aki Sirkesalon laulun sanat "annoin pikkusormen, se vei koko käden" pitää paikkansa. 
Annalle erityisesti (mun lisäksi) niin kävi: kerää koko sarja! 

Nyt odottelemmekin Karkin juoksuja, sillä kyllä nyt yksi pieni Candy pitää Annalle saada....loput jemmataan Fordin takakonttin! 

Hiili & Salli 

Kommentit

Suositut tekstit