6kk

 

En ole aikaoihin ehtinyt tänne mitään laittaa, nyt on vähän taas aikaa. 
7kk tulee joulukuussa täyteen. Herranjestas, kun aika menee vauhdilla. 

Pennuille kuuluu hyvää! 
Pentujen luonne on juuri sitä, mitä tältä yhdistelmältä halusin - helppokoulutettavia kovapäitä. Oikein kiviä nää on pääkopaltaan. "ravistettava ennen käyttöä" :D 

 
Ruu

Siinä missä äiti uskoo ensimmäisellä mulkaisulla, saa varsinkin Hiiliä aina koulia "niskaperseotteella" :D Hiili näistä kovapäisin onkin. Onneksi jäi kotiin, ei sitä olisi muille kehdannut antaakaan jos oisin tiennyt mikä se on :D  


Karkkia olen nähnyt paljon. Anna, Ada ja Karkki ovat usein olleet meillä lenkillä. Karkki on sellainen paviaani hienolla kontaktilla :) Karkissa näkyy Mustin olemus aikalailla. Siinämissä Hiili on lähellä Morgan iskää. Sanoisin, että Ruu olisi perinyt Jokua paljon.

Mitään pieniä tyttöjä Ruu & Karkki ei ole. 14-kiloa puhdasta lihasta. Säkä korkeudeltaan Karkki on Sallin kokoinen. Hiilistä tuli bygmi. Hiili on reilusti pienempi ja painoa on huomattavasti vähemmän.

  
Karkki 7kk

 
Hiili, Salli, Ringo-eno/isoeno 

Morgan tehnyt tänä kautena myös kauden pari koekäyntiä. Tuloksina AVO3 ja AVO2! 
Ihan hirveän hienot tulokset koiralle, joka menee "ihan veitsenterällä"! Derbyssä oli hienoa nähdä iskän vauhti noutoon - ja näille pennuille kyllä periintynyt sama vauhti & vaaralliset tilanteet. 

 
Sukulaisten yhteistyötä syksyltä. Morgan. Salli, Ringo

Kommentit

  1. Hienoa että kaikki lapset pääsi näin ihaniin koteihin! Isikoira oli myös pienenä aikamoinen hulivili. (ja on vähän ehkä vieläkin)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti