Astutus/mated

 

Reilu pari viikkoa sitten saatiin astutukset tehtyä. 
Pari kertaa teinit ymmärsi hommansa :) 

Morgan asusteli meillä reilun viikon. Sallin juoksuja oli vaikea lukea. Siinä missä esim perheen muiden (leikkaamattomien) narttujen hännät kääntyy kuin saranat ja peput menevät Wäinöä kohti, oli Sallin vakiovarusteena hampaat. Heikki nimesikin Sallin "jakomielitautiseksi". Vartti hammasta, leikkipainit, hammasta, nalkki ja sama alusta :) Morgan on saunakaljansa ansainnut kestäessään hankalaa vaimoaan. 

Nyt saan koetella itseäni vielä reilut pari viikkoa.... 
Malttaminen & odottaminen ei ole vahvuuteni :) 

.... 

Salli on masentunut. 
Olen minimoinut sen tekemisen. Aksaa ei näe - jos ja kun - ennenkuin pennut ovat lähteneet.  Tänään kuitenkin ajattelin viedä sen tokotreeneihin. Siellä ei muiden koirien kanssa kuitenkaan kontaktissa olla. 
Jospa se siitä piristyisi....se niin mielellään tekisi jotain!! 

Parisuhdeneuvontaan Salli kuitenkin otti yhteyttä :D 
Morgan tuli meille hiihtoloman ajaksi hoitoon eikä Morkku mikään pieni poika ole. Oltiin belgien ja käyttisten kanssa lenkillä. Salli odotti perinteisesti mua, kun olin jäänyt pari-kolme metriä jälkeen. Morganille sanoin vapaa, eikä ruåttalainen katsellut sitten eteenpäin....edessä seisovaa Sallia. Sulhanen sitten täräytti koko painollansa Sallia kohti. Kamala kiljaisu. Ja itselleni varmaan neljän sekunnin hengittämättömyys. 
Koira syliin ja kotiin. 

Heikki kopeloi ja kipupiste löytyi hännän kiinnityskohdasta. Häntä jo heiluu nyt pari päivää tapahtuneen jälkeen, mutta roikkuu (kuten vesihäntä). Kosketusarka se ei kuitenkaan ole...onneksi. Noh, opinpahan kantapään kautta, että rauhassa lenkitetään ultran jälkeen. 

Että tällästä. 
Parin viikon päästä mennään ultraan. 
Toivottavasti elämää olisi masussa. Aloitan sitten pentublogin aktiivisen päivittämisen. 

Peukut pystyyn. 

Kommentit