Pennut kotona

Kaikki löysivät itselleen täydellisen kodin. 

Hossing Fanta
Tätä pikkutyyppiä (kaksosista toinen) viiden viikon vanhana pidin rauhallisena, vähän omissa oloissaan viihtyvänä puuhailijana. Viiden viikon vanhana se kiipesi tokoesteen (joka oli pentuaitauksessa kiinni) neljän laudan yli ja kuuden viikon vanhana, viiden laudan yli joten tällä puuhakkaalla pennulla ei toimintakykyä puutu.
Fanta muutti Teija ja Timon luo Rusutjärvelle (työmatkani varrelle) "maalaiselämää" viettämään Pirkko kissan kaveriksi. Heille Fanta on neljäs tervunarttu.

Hossing Filna
Fantan tavoin Filna "Rita" osaa ratkoa ongelmia omilla pikkuaivoilla pähkäillen. Filna leikki jo kolmen viikon vanhana fleecen kulmalla vetoleikkiä.
Tämä "Malinutsi" puri kovaa, siihen asti kunnes asiasta keskulteltiin pitkään ja hartaasti.
Filna muutti Jassun ja Jelenan kanssa Riihimäelle, koirien ja parin kissan laumaan.

Hossing Fea
Pieni ketun poikanen, Fea on tytöistä siroin ja tummin. Pieni mutta pippurinen. Joka paikassa uteliaana, häntä pystyssä tutkimassa uutta ihmeellista maailmaa. Murunen, kaunis tyttö
Fea "Vekku" muutti seitsämän viikkoisena Merjan ja Sissin (Mustantuiskun Siria) kanssa Längelmäelle. Merja harrastaa Sissin kanssa rallitokoa ja agia.

Hossing Falka
Poju, meidän tuoksupoika. Kauniin muotoinen pää. Tumma komistus. Myös Poju käytti hampaitaan kunnes ymmärsi ettei sillä mitään hellyyttä tai rapsutuksia saa. "Keskustelun" jälkeen siitä tuli ihan sylibelgi. Leikkisä, iloinen paimenpoika. Urosmainen käyttäytyminen alkoi jo pentuaitauksessa, iso poika :)
Poju muutti pohjanmaalle Karin ja Anun perheen luo Koskenkorvaan hevostilalle paimentamaan.

Hossing Faabeli
Pontso "Viima", harmaa uros, kaikkien suosikki. Ihanuus, kiltti ja oppivainen. Pontsolla oli katsekontakti jo pienestä pitäen. Mukavan rauhallinen nallekarhu. Pontsokaan ei toimintakyvytön ole, kahdeksan viikkoisena kiipesi ulkona useamman kerran pentuaitauksesta pois ja tuli ovella vastaan. Moro, pääsiskö sisään? 
Viima jäi Hyrylään Kaisan ja Teemun perheen poikia paimentamaan.

Kommentit