Käyttövalio Mutku

 Mutku sai Joroisilla reilu pari viikkoa sitten voittaja 1-tulokset kasaan ja on näin metsästyksen puolelta käyttövalio.Virallinen titteli odottaa sitä näyttelytulosta, mutta eipä se koira siitä miksikään muuta tulosten puitteissa vaikka sitä H:ta sitten ei saisikaan. Mutku kyllä varmasti sen(kin) nappaa. 

Kauan aikaa sitten. 

Tämä koiraparkojen pentue on ollut yksi vaikeimpia mitä on ollut. Nämä koiraparat, kuten Tiina joskus kutsui on avannut ihan oman maailman. Useat saattaisi sanoa että "ei nuo ole vaikeita, eihän niitä edes perään saa" Saisipa. 

Tämä jengi on ollut niin kuuliaista ja kilttiä, että meinaa joutua ihan tosissaan miettimään millä sitä röyhkeyttä näihin puskisi. Vuosien saatossa sitä onkin saatu ja nyt se myös tulosta. Koko porukka on lisäksi toisiensa vastakohtia. Näissä ei tunnut olevan mitään samaa, kuin väri. Vuosien aikana ollaan myös todettu, että kaikki haasteet on tuleet isän puolelta, Sallia ei syytetä! 

Mutku on ollut alusta lähtien se, joka varmasti tulokset ensimmäisenä kasaan saa. Derby-voitto hienolla tuloksella ja siitä sitten samana kautena pari ykköstä lisää, että viime vuonna Hiilin perässä mestaruuden toinen sija toi osviittaa että lähellä ollaan. 

  • AVO 1 Derby-voitto 2019 
  • VOI 1, Cockerimestaruuden 2. sija 2020
  • VOI 1, Joroinen 2020
  • VOI 1, Joroinen 20221 
Joroisilta Mutku nappasi molemmilta päiviltä VOI 1-tulokset. Moni sanoisi tässä kohtaa, että nyt voi höllää ja alkaa metsästmään, mutta näin se ei ole. Hieno koekoira on myös hieno metsästyskoira. Sen kanssa on ilo metsästää useiden ominaisuuksien ansiosta, jotka ovat osaltaa myös auttaneet koiraa tulosten saamisessa. Aseen kanssa liikkuminen on turvallista ja metsästäminen nautinto, kun ei tarvitse olla kokoajan "pelkopersiissä" miettien mitä se koira saattaa puuhailla, 

Mutku Joroisilla

Tiina kirjoitti blonginsa myös (avaa tästä) Mutkun matkasta, mutta suurenmpi matkakirjoitus on tulossa, sitten kun virallisen tittelin saamme. Koko reissun ajan on Mutkusta pistetty asioita muistiin ja nämä muistot kootaan tulevaisuudessa kansien väliin painon kautta. Näin ollen pääsemme kaikki lukemaan miten tämä sitten menikaan! 

Tiinalle ja Juhalle vielä onnittelut Mutkun hienoista tuloksista. Tämä pieni ja pippurinen pikkutyttö on osoittanut kykynsä ominaisuuksien puolesta. 

Kommentit

Suositut tekstit