Kennel HossingHossing.

Nimi tarkoittaa rakastettavia perheenjäseniä ja nimi tulee perheemme nykyisistä ja edesmenneistä koirista. 

Jälkeenpäin olen tajunnut että myös me, perheen kaksijalkaiset on edustettuina kirjaimissa; Heikki, Otto, Osmo ja minä Sanna. 

H Hätä/Hellu/Hiili/Hiski
O Oni/Ookke
S Salli
S Siiri/Stiili
ING ...vinksahtanut Wäinö
Kennelin takaa löytyy koiraharrastaja vuosikymmenen ajalta.

Koiria ollut jo vuodesta -88.
Olen kasvattajan peruskurssin käynyt vuonna 2014 ja kennel nimi hakemus mennyt samantien eteenpäin. Kasvatan pienimuotoisesti käyttölinjaisia cockerspanieleita. Olen tehnyt yhteistyössä ystäväni kanssa myös belgianpaimenkoira tervueren pentueen ja tulevaisuudessa ajatuksena tehdä italianseisoja (bracco italiano) pentue.
.

Oma harrastusblogini löytyy osoitteesta: http://sannanjengi.blogspot.fi
...

Kasvatustyössäni haluan jalostaa hyvähermoisi koiria ja erityisesti korkealla työmoraalilla työskenteleviä. Haluan tarjota mahdollisuuden koiraan, jonka kanssa voit olla paras harrastettavassa lajissa.
Myyn koirat vain harrastaviin perheisiin tai työkoiriksi. Ensimmäiseksi koiraksi en mielellään pentuja myy. Narttuja en sijoita. Kasvutusfilosofiassani jalostan vain itselleni. Pentueet teetän ensisijaisesti omiin tarpeisiin, jonka takia pentueita ei tule paljoa.

  


Koirat ja pennut kasvavat ja elävät perheen mukana. 
Ne asuvat meidän kanssa saman katon alla. Pennutuksen ajaksi, emä saa koirahuoneen itselleen jossa se saa viettää rauhassa laatuaikaa lastensa kanssa. 

Kasvaessaan pennut tottuvat elämään lasten kanssa, matkustamaan autossa ja pääsevät "retkille" uusiin paikkoihin äitinsä kanssa. Ne saavat paljon hoivaa ja rakkautta, niin kaksi kuin nelijalkaisilta. 

Pennut myyn rekisteröitynä Suomen Kennelliitton, ell-tarkistettuna ja useasti madotettuna. Pentutestaan pennut mikäli luonteissa selkeästi eroja.
Olen apuna ja tukena uuden ystävän elämässä, uudessa perheessä. 

Sanna Toivola-Järvinen
toivolasanna @ gmail.com 
050-3602060 

Jäsenyydet:
- Suomen Kennelliitto
- Suomen Belgianpaimenkoirat 
- Suomen Spanieliliitto
- Cockerspanielit ry. 
- sekä harrastavat yhdistykset agiltyn, mejän ja metsästyksen puitteissa.